Beste kanjers van de Grote Club actie!

Heb jij 15 loten verkocht? Dan heb jij al zeker € 7,50 verdiend aan cadeaubonnen! Hoe meer de verkoopt, hoe meer jij verdient.

Iedereen die loten verkoopt in de grote clubactie spekt niet alleen de clubkas maar ook de eigen spaarpot. Dus laat je niet kennen en zet nu een eindsprint in!

De actie loopt nog tot na de herfstvakantie, dus je kunt je vakantie nog even goed knallen. Staat er nog een verjaardag van een oma of een nichtje in de agenda… neem je boekje mee en ga bij iedereen even langs…. Hoe groter het gezelschap hoe simpeler het eigenlijk is ;-)

Is je boekje vol dan mag je bij ons een nieuwe komen halen of mail ons even dan zorgen wij dat jij door kan. Misschien word je wel de topscoorder van de actie van dit jaar!

Lever je boekje in op de club. Daar staat de inleverdoos vanaf aanstaande woensdag in het materialenhok op jou te wachten. Deze plek is voor iedereen toegankelijk. Het is een heel herkenbare doos in stijl van de Grote Club Actie.

Inleveren kan ook bij Ingrid Hendriksen. Zij tijdens de trainingen van de jongste jeugd iedere woensdagmiddag tussen tijdens de trainingen tussen 15.00 en 17.00 uur aanwezig op de club.

Bij vragen kun je ons altijd effe appen of bellen.

Met sportieve groet,

Inge van de Weem (06-24587990) en Ingrid Hendriksen (Jongste jeugd: 06-23355167)

MHC De Westerduiven

E: [email protected]