D-VetA wint haar eerste wedstrijd!!!!


Memorabele 9 april voor de Veterinnen

Waar vanaf dag 1 van gedroomd werd, is op zondag 9 april werkelijkheid geworden: de Dames Veterinnen wonnen hun 1e competitiewedstrijd! Daarmee is zondag 9 april 2017 in de boeken gegaan met het stempel 'memorabel'.

Met de zon aan een strakblauwe hemel en temperaturen van 20 graden of meer, waren de Veterinnen in staat om een fijne wedstrijd te ballen. Met de ruimte die tegenstander Nunspeet gaf, konden de Veterinnen (in de sterke poule waar ze in zitten) eindelijk een eigen potje hockeyen. In combinatie met het support van de Veteranen werd er een klinkende overwinning van 3-1 behaald. Een gevoel dat velen van ons nog nooit hadden ervaren. En het smaakt naar meer! Alhoewel het zeer twijfelachtig is of we deze zegereeks tegen het sterke Haackey voort kunnen zetten.....

We begonnen dit seizoen met een diversiteit aan speelsters: van wat jonger tot al wat meer belegen, van amper hockeyervaring tot ex-dames 1 speelsters. De wedstrijden lijken soms op een ware veldslag waarbij we met gevaar voor eigen leven (en vooral dat van Ina) het doel proberen schoon te houden. Dat lukt de ene keer wat beter dan de andere keer. Maar er zit progressie in en als we deze lijn vast kunnen houden dan gaan er nog meer punten volgen.

Voor een ieder die onze verrichtingen wil volgen: nog even geduld. Pas op zondag 21 mei spelen we weer een thuiswedstrijd.