Funkey: Doe je ook mee?

Zaterdagochtend 7 april 2018 zijn we gestart met Funkey hockey. Funkey is een manier van bewegen voor kinderen van vier en vijf jaar, eventueel samen met een ouder. Maike van Zellingen, een ervaren trainer, geeft de lessen.

Funkey draait om de grove en fijne motoriek. De opzet van de trainingen is dat kinderen samen plezier hebben, samen bewegen en spelenderwijs balvaardigheid trainen. Er wordt gehockeyd, maar ook andere balsporten en -spelletjes komen aan bod.

Jonge kinderen vinden sporten soms nog heel spannend. Het is dus mogelijk dat een ouder, opa, oma of oppas meedoet. Dat helpt. En het is ook nog goed voor de conditie. Als je als ouder niet mee wil doen, ben je altijd welkom in ons clubhuis voor een kop thee of koffie.

Er zijn twee sessies van drie lessen. Zaterdag 7-14-21 april 2018 en zaterdag 26 mei, 2 - 9 juni 2018, tussen 10.00 en 11.00 uur bij Westerduiven, Westsingel 33. Drie lessen van een uur voor 10 euro, zes lessen voor 17,50 euro (per kind, de ouder doet gratis mee). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden en meer informatie: [email protected].

180308_flyerA5_funkey_def.pdf