Hockeykampen.nl in 2017 op MHC de Westerduiven!

In 2017 komt Hockeykampen.nl naar MHC de WesterduivenVan 23 t/m 25 augustus 2017 kan je weer meedoen aan een tof kamp vol uitdaging en plezier. Het kamp belooft geweldig te worden met naast plezier veel leren, een gave clinic, oranje en een nieuw thema: “Hockey Hocus Pocus”!

Natuurlijk is het het leukst om het kamp mee te maken met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes. Nou, dat kan! Bij de aanmelding kan je aangeven met wie je in de groep wil en dan kunnen wij daar rekening mee houden. Zo kan je samen een geweldige ervaring beleven.

Foto’s en video 2016

Om een indruk te krijgen van alle kampen van afgelopen zomer, kan je alle foto’s bekijken op Facebook of Google+. Ook de aftermovie van Hockeykampen.nl 2016 staat online, check hem hier! Verder is alle kampinformatie te vinden op onze website.

Korting tot 1 april!!

Meld je vóór 1 april aan en ontvang €24,- vroegboekkorting op een zomerkamp! Daarnaast krijg je ook een supergaaf Hockeykampen.nl-shirt t.w.v. €25,- bij je inschrijving! Dat wil je echt niet missen, dus meld je snel aan!

Ga op hockeyavontuur

Hoe tof is het om na een dag vol hockey te kunnen blijven slapen, en nog meer onvergetelijke momenten te beleven met jouw kampgenootjes! Blijf in de zomer slapen op de 3 days–2 nights op Schaerweijde in Zeist, ga mee naar het strand op het Hockey-&Beachkamp bij HBS in Bloemendaal, of beleef het hockeyavontuur op Club Egara in Barcelona!!!

Ook is er op 28 april de Oranjedag, bij HC Eemvallei in Amersfoort, met clinics van o.a. oud-international Frederique Derkx van SCHC! Dat mag je niet missen!