Hockeykampen.nl in 2017 weer op Westerduiven!

Het kamp op Westerduiven was deze zomer een groot succes en daarom komt Hockeykampen.nl volgend jaar weer terug! Van 23 t/m 25 augustus2017 kan je weer meedoen aan een tof kamp vol uitdaging en plezier. Door de leuke oefeningen, enthousiaste begeleiders, een nieuw thema en een clinic van een topspeler wordt het weer een top kamp!
 
Om een indruk te krijgen hoe tof het was afgelopen zomer kan je alle foto’s van de kampen bekijken. Je kunt deze vinden op Facebook of Google+. Ook de aftermovie van Hockeykampen.nl 2016 staat online, check hem hier!
 
Korting:
Meld je voor 10 december aan en ontvang €40,- vroegboekkorting op een zomerkamp! Daarnaast krijg je ook een supergaaf hockeykampen.nl shirt bij je inschrijving!
 
Zaalhockey:
Deze kerstvakantie organiseert Hockeykampen.nl ook zaalkampen! Wil jij een talent worden in de zaal? Dan moet je deze winter zijn in Den Haag, Eindhoven, Heerenveen, Laren, Zeist of Zwolle.
 
Kijk op de website voor zaalkampen bij jou in de buurt. Meld je snel voor 10 december aan en ontvang nog vroegboekkorting op een zaalkamp!
 
Ga op hockeyavontuur
Overnachten met je hockeymaatjes en kampgenootjes, gezelliger kan niet! Blijf in de zomer slapen op de 3 days–2 nights in Zeist, ga mee naar het strand op het Hockey-&Beachkamp in Bloemendaal, of beleef het hockeyavontuur in Barcelona!!!
Ook is er op 28 april de Oranjedag. Het wordt een dag vol gave clinics in Amersfoort. Dat mag je niet missen!
 
Kijk voor meer informatie op onze site www.hockeykampen.nl