Hockeykampen.nl komt in 2018 naar Westerduiven

Komende zomervakantie, van 15 t/m 17 augustus 2018, organiseert Hockeykampen.nl een gaaf kamp op MHC de Westerduiven. We gaan er een feest van maken met een nieuw thema (nog even geheim), veel plezier, de tofste begeleiding en een clinic van een topspeler. Kom jij ook en neem jij jouw vriendjes of vriendinnetjes mee? Dat kan en dan kan je ook nog bij hun in de groep. Zo beleef je samen een geweldig avontuur!

Gratis shirt bij een driedaags zomerkamp

Het zag er in 2017 geweldig uit, dus ook in 2018 krijg je bij aanmelding voor een driedaags zomerkamp een oranje sportshirt. Voor de nieuwe zomer hebben we natuurlijk daarvoor een compleet nieuw shirt ontworpen. Dat wordt weer een topgezicht op alle velden!

Vroegboekkorting

Als je je voor 1 december nu aanmeldt, krijg je naast het mooie shirt ook nog een leuke vroegboekkorting. Je doet nu mee komende zomer voor € 169 i.p.v. € 199!

In de kerstvakantie gaan we de zaal in!

In de kerstvakantie organiseren wij een zaalhockeykamp in de buurt. Tijdens het winterweer lekker binnen trainen en beter worden, wat de ideale voorbereiding is op (de rest van) jouw zaalseizoen. Leer technisch de zaal perfect te bespelen en word met veel plezier beter! Neem een voorsprong op je teamgenoten en meld je snel aan via de site voor het kamp bij jou in de buurt!

Foto’s van 2017

Afgelopen zomer zijn er geweldige foto’s gemaakt. Prachtig om zoveel oranje te zien en zoveel plezier mee te maken tijdens de kampen. De foto’s vind je allemaal op onze website.