Hulp nodig bij afbouw AirDome Duiven: weekend 23/24 febr (en/of 2/3 mrt)

Beste sportieve vrijwilliger,

Na maanden zaalhockeyen, zaalvoetballen, korfballen, handballen, gymmen en toernooien spelen, is het weer tijd om onze prachtige AirDome te gaan afbouwen.

Mogelijk heb je het al gelezen op de site of in LISA: de planning is de AirDome af te bouwen in het weekend van 23/24 februari. Voor de werkzaamheden in de tent (vloerdelen, leeghalen blaashal) zijn we niet afhankelijk van het weer. Voor de tentdelen uit elkaar halen, oprollen en opbergen wel. Het kan dus zijn dat we moeten uitwijken naar het weekend van 2/3 maart voor de werkzaamheden met de tentdelen.

Omdat je eerder hebt aangegeven te willen meehelpen of zelfs eerder bij opbouw of afbouw hebt meegeholpen, mailen we je weer.

Op korte termijn komt er een online aanmeldformulier op de site http://www.airdome-duiven.nl

Welkom bij AirDome Duiven - de wintersporthal voor verschillende sporten.AirDome Duiven is de nieuwste wintersporthal die binnensporten in het winterseizoen mogelijk maakt. De blaashal Duiven zal half November worden opgezet en is te huur tot en met Februari. Geschikt voor hockey, korfbal, handbal, zaalvoetbal en andere activiteiten.www.airdome-duiven.nl

T.z.t. zal ik je weer mailen.

Wil je alvast een dagdeel in de weekenden 23/24 febr en/of 2/3 maart vrijhouden? Diensten in deze weekenden zijn van 9-13 uur (incl. lunch) en van 13-17 uur. 

Ook hebben we hulp nodig in de avonden in de week van 25-29 februari. Dus dat is ook een optie om te helpen.

Nog 1 verzoek: delen is ontzettend lief en fijn dus moedig vooral vrienden, familie, schoolouders, etc aan om het online aanmeldformulier in te vullen. 

Met vriendelijke groet, namens Beheergroep AirDome Duiven,

Leonie van Bentum(06) 29 00 88 29