Inschrijving Allemanstoernooi

Hallo allemaal!

Maandag 14 mei aanstaande opent dan eindelijk de inschrijving voor het Allemanstoernooi 2018! Zoals beloofd hierbij alle informatie die je nodig hebt om succesvol in te schrijven.

Inschrijven
Inschrijven kan op maandag 14 mei 2018 vanaf 20:00 's avonds via www.allemanstoernooi.nl. Er is plek voor 36 teams. De eerste 24 inschrijvingen zijn zeker van deelname. De overige 12 plaatsen worden toegewezen. Uiterlijk 27 mei2018 horen jullie van ons of jullie toegelaten zijn tot het toernooi.

Kosten
Deelname aan het toernooi kost 4 euro per persoon. Deelname aan de BBQ kost nog eens 10 euro extra. De BBQ wordt dit jaar mogelijk gemaakt door Berentsen uit Loo. Let op: betaling vindt pas plaats nadat je van ons hebt gehoord of je definitief kunt deelnemen. En dus niet na inschrijving!

Twee toernooien in één
Dit jaar hebben we iets nieuws bedacht. We willen immers graag een toernooi zijn voor jong en oud en om ervoor te zorgen dat ook onze jongste hockey(st)ers en hun (onervaren) ouders/broertjes/zusjes zich thuis voelen maken we twee losse 'competities' die elkaar, ook na de poulefase, niet kruisen. Dus: één poule voor teams met oudere en meer ervaren hockeyers en één poule voor familieteams met (jonge) kinderen. Groot voordeel: het toernooi kent dus straks twee winnaars! De organisatie bepaalt in welke 'competitie' jouw team uitkomt.


Originaliteit
De absolute hoofdprijs van het toernooi is als vanouds de originaliteitsprijs. Vorig jaar ging deze trofee glansrijk naar 'Team Giraffe, snel d'r af'. Wie volgt hen op?

En hoe nu verder?
Welnu: breng je team op de been, schrijf je de 14e zo snel mogelijk in en hoor uiterlijk de 27e mei van ons of jouw team erbij is op 23 juni!

Met vriendelijke groet,

Allemanstoernooi 2018

Thijs Brom - 06-42997659Kevin Heerink - 06-81681678
www.allemanstoernooi.nl[email protected]