Met elkaar! maken we de blaashal mogelijk


Vanaf nu het is mogelijk om een financieel steentje bij te dragen aan de realisatie van de blaashal! Westerduiven is op zoek naar crowdfunding onder de leden om een lening aan Stichting Binnensportaccommodatie Horsterpark te financieren. 

De stichting gaat zorgdragen voor de realisatie en exploitatie van de blaashal op veld 3 van ons sportcomplex. De blaashal zal voor een groot deel beschikbaar zijn voor zaalhockey, daarnaast maakt een aantal andere sportverenigingen ook gebruik van de blaashal. Dat is zo afgesproken met de gemeente Duiven, die € 220.000,- heeft toegezegd voor de financiering van de hal.

Naast deze bijdrage van de gemeente Duiven moet de stichting ook nog een behoorlijk bedrag gaan lenen bij een bank. En om de financiering helemaal rond te krijgen, wordt een bedrag van €.30.000,- geleend bij MHC De Westerduiven. 

Westerduiven wil dit bedrag van €. 30.000,- via deze ‘leden-funding’ bijeen krijgen.

Je kan een geldlening verstrekken ter grootte van € 250,- of een veelvoud daarvan. De looptijd van de geldlening is 10 jaar tegen een samengestelde interest van 2,5% óf 5 jaar tegen een samengestelde interest van 2%.

Dus! Wil jij Westerduiven helpen met de realisatie van de blaashal? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier: https://goo.gl/forms/UdxCLOvki99uKAkg2

Meer informatie vind je op het aanmeldformulier. Mocht je nog vragen hebben dan kan je die per e-mail stellen aan: [email protected] of [email protected]