Nieuwe Funkeylessen starten in september


Zaterdagochtend 9 september 2017 starten we met een nieuwe training Funkey.
Funkey is een manier van bewegen voor kinderen van vier en vijf jaar, eventueel samen met een ouder. Maike van Zellingen, een ervaren trainer, geeft de lessen. Funkey is een actieve manier van bewegen en draait om de grove en fijne motoriek. De opzet van de trainingen is dat kinderen samen plezier hebben, samen bewegen en spelenderwijs balvaardigheid trainen. Er wordt gehockeyd, maar ook andere balsporten en -spelletjes komen aan bod.

Jonge kinderen vinden sporten soms nog heel spannend. Het is dus mogelijk dat een ouder, opa, oma of oppas meedoet. Dat helpt. En het is ook nog goed voor de conditie. Als je als ouder niet mee wil doen, ben je altijd voor een kop thee of koffie welkom in ons clubhuis.

De eerste Funkeyles vindt plaats op zaterdag 9 september a.s. van 10.00 tot 11.00 uur bij Westerduiven, Westsingel 33. Vijf lessen van een uur kosten totaal 15 euro (per kind, de ouder doet gratis mee). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Bij grote belangstelling komt er een tweede groep. Voor aanmelden en meer informatie: [email protected]