Scoren! Wie wil dat nou niet?

Na een solo of uit de rebound. Met een one-touch of een chop. Met een lage backhand of juist vanuit de strafcorner. Met de keeper in je nek of vanaf de achterlijn. Hoog in de touwen of hard op de plank... iedereen juicht en jij gaat helemaal uit je dak! Want niks is mooiers dan het maken van een legendarisch doelpunt.

Tijdens de 3,5 uur durende URBAN CLINIC SCOREN 2.0 draait alles om maar één ding: scoren, scoren en nog eens scoren… maar dan wel op heel veel verschillende manieren, met verschillende technieken en in uiteenlopende situaties. En, oh ja, neem extra droge kleding mee. De kans is groot dat we ook gaan sliden.De clinic is van 14.30 - 18.00 uur.

Alles uit de kast

De trainers van URBANhockey helpen je om nog makkelijker, sneller en slimmer tot scoren te komen. Zo maken we veel videobeelden maken die je ter plekke op het veld kunt terugkijken en bespreken. Even checken op de iPad waarom die bal nou zo super ging of juist net niet? We halen echt alles uit de kast!

Voor C & D & 2e jaars E

De URBAN CLINIC SCOREN 2.0 is voor alle type spelers uit de C & D en 2e jaars E jeugd. Spitsen natuurlijk, maar ook middenvelders en verdedigers die geregeld in scoringspositie komen. Pak je moment en scoor dat weergaloze doelpunt.Na de clinic sta jij met nog meer zelfvertrouwen op het veld!

Meld je snel aan!

Ben jij erbij? Natuurlijk! Vul het formulier volledig in. Klik op de blauwe ‘bestellen’ knopen reken eenvoudig af via iDeal of met credit card. De clinic gaat door bij minimaal 20 aanmeldingen.We verzoeken je vriendelijk om per deelnemer een aparte bestelling te doen, zodat wij de gegevens netjes op een rij hebben.

Zit jij in de A of B en heb je ook interesse? Neem dan even contact met ons op!

Tot URBAN!