Topscoorders gezocht voor de Grote Clubactie!

Topscoorders gezocht voor de Grote Clubactie!

Vanaf volgende week zaterdag (1 oktober)  mogen onze hockeykids weer langs de deuren voor de verkoop van loten voor de grote clubactie. Dit jaar zijn er voor de kopers van de loten weer prachtige prijzen te winnen met een hoofdprijs van wel € 100.000,- !

Met het geld dat de club verdient kunnen we extra materiaal bekostigen wat we anders niet aan zouden kunnen schaffen.  Het geld van afgelopen jaar is onder andere gebruikt voor de organisatie van de superleuke ‘wip out’ opening van dit hockey jaar en de dug outs op veld 2.


De club verdient? Dan jij ook!

Zoals we nu al een paar jaar gewend zijn: niet alleen de club verdient aan de Grote Club Actie… ook de jeugdige verkoper verdient. Wanneer je namelijk meer dan 10 loten verkoopt, ga jij ook geld verdienen! Je kunt kiezen uit cadeaubonnen van Bart Smit, Hema, Bol.com of Four Seasons. Hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient.


Vorig jaar verkocht Jeremy Goudriaan 74 loten voor de club en daarmee was hij de topscoorder van de club(actie). Hij mocht een prachtige hockeystick uitkiezen bij Four Seasons en daarnaast kreeg hij nog een cadeaubon voor € 42,50, die hij vrij mocht spenderen. In totaal bracht de actie € 2.937.12 op en werden aan 51 kinderen cadeaubonnen uitgedeeld. Een top resultaat!

Verkoop start op 1 oktober
De Grote Club Actie loten boekjes worden komende week tijdens de trainingen door de trainer of coach uitgedeeld aan alle team tot en met de C. Jeugd die in hogere teams spelen mogen uiteraard een boekje meenemen (vraag hiernaar bij de wedstrijdcorner in het clubhuis). Kinderen hoeven zeker niet met cash geld over straat, alles gaat per automatische incasso. De boekjes kunnen worden ingeleverd bij coach van het team of in de "Grote Clubbak” die vanaf 7 oktober in de wedstrijdcorner van het clubhuis staat.
Bij vragen kun je mailen naar [email protected]
 
Met sportieve groet,
 
Inge van de Weem
M: 06-24587990
E: [email protected]