Vakantie: Geen Hockey...Het Complex Is Gesloten

Beste leden (en ouders van leden) van De Westerduiven.

Het is zomer en dat betekent dat veel van onze leden vakantie hebben.
Het komt tijdens de vakantieperiodes vrij vaak voor dat jongere leden overdag of in de vroege avond lekker een balletje gaan slaan bij De Westerduiven en daarvoor dan ook ergens over het hek (moeten) klimmen.
Hoewel dit zeker niet goed is voor de staat van ons hekwerk, hebben we dit tot nu toe wél altijd oogluikend toegestaan. Zolang er niets kapot wordt gemaakt vinden wij dat wel oké.
 
Maar nu blijkt dat ook andere niet-hockeyende jeugd veel gebruik maakt van onze velden en helaas wordt dan wel het nodige vernield.
We hebben via de gemeente Duiven gevraagd om nader toezicht en controle te willen houden. Zij schakelen daarvoor de BOA’s (dat zijn Bijzondere Opsporings Ambtenaren) van de gemeente Duiven in. Zij controleren sinds deze week ook de terreinen bij DVV, zoals jullie misschien al via de social media hebben gelezen.
 
Omdat deze BOA’s geen verschil kunnen en zullen maken tussen goedwillende hockeyers en andere (onbevoegd) aanwezige personen, kunnen/zullen zij met ingang van a.s. maandag 17 juli 2017 bij het constateren ervan iedereen een boete geven voor het onbevoegd aanwezig zijn op ons terrein.

Dit betekent dat, wil je geen risico lopen op een stevige boete, er geen balletje meer geslagen kan worden.
Het leek ons goed om jullie hiervan tijdig op de hoogte te stellen.