Welling's Allemanstoernooi

 

Beste (oud-)Westerduiven leden en vrijwilligers,

Ook dit jaar gaan we bij Westerduiven weer afsluiten met hét evenement der evenementen!  Wij vieren het einde van het seizoen - en het begin van de vakantie - met het Welling Allemanstoernooi voor jong en oud.

Net als tijdens de succesvolle editie van vorig jaar heeft Welling Catering zijn naam verbonden aan het Allemanstoernooi. Welling zal, net als vorig jaar met hulp van een aantal van onze fantastische vrijwilligers, weer de volledige BBQ voor zijn rekening nemen!

De editie van 2015 staat gepland op

Zaterdag 20 juni

Aanmelden

Het Welling Allemanstoernooi is begonnen als familie- en vriendentoernooi en inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen de Westerduiven waarbij velen al na afloop van het toernooi uitkijken naar de volgende editie.

Welling’s Allemanstoernooi betekent gezelligheid, wedstrijdjes spelen en de wisselbokaal binnenhengelen. Wedstrijden worden gespeeld op een half veld. De teams bestaan uit minimaal tien spelers waarvan er acht in het veld staan. Daarnaast moet minimaal de helft lid, of familie van een lid, zijn.

Bij het Welling’s Allemanstoernooi staat - zoals altijd -  gezelligheid voorop. Bij de poule indeling proberen we dan ook zo goed als mogelijk rekening te houden met de onderlinge verschillen tussen de teams.

Aanmelden kan vanaf 1 mei via het aanmeldformulier op de website.

Verzin bij het opgeven een originele, verrassende, grappige naam voor jouw team en kleed je team leuk aan! Het meest originele en verrassende team zal worden beloond met een mooie prijs! Zorg dat je er met je team snel bij bent, vorig jaar hebben we helaas een aantal teams teleur moeten stellen omdat deze te laat waren. Na drie weken zat het toernooi vol!

Kosten

Deelname aan het toernooi kost 3,- per persoon. Voor deelname aan de BBQ betaal je 9,-. Voor 12,- heb je dus een onvergetelijke dag met veel gezelligheid en een heerlijke barbecue als afsluiting, verzorgd door Welling Catering!  Voor de inschrijvingen geldt dat deze pas definitief zijn wanneer je betaald hebt en de teamcaptain van de organisatie een deelnamebevestiging heeft ontvangen. Wees er snel bij: Vol = Vol!

Vrijwilligers

Om het toernooi tot een succes te maken zijn vrijwilligers natuurlijk onmisbaar! Heb je zin om te helpen tijdens het opbouwen, deze gezellige dag zelf of met het opruimen, meldt jezelf dan aan op: [email protected]


Wij – Kevin Heerink en Stefan de Jonge - hebben er weer zin in!Organisatie Welling’s Allemanstoernooi 2015

Kevin Heerink, Stefan de Jonge