Over MHC De Westerduiven

MHC De Westerduiven is op 4 maart 1991 opgericht. Zoals onze naam al aangeeft, komen de meeste leden uit de gemeenten Westervoort en Duiven, maar we hebben ook leden uit bijvoorbeeld Loo, Groessen, Giesbeek en Lathum. Vanzelfsprekend is iedereen welkom als lid van onze vereniging.

Sinds de opstart in 1991 heeft de vereniging een explosieve groei doorgemaakt en inmiddels telt de vereniging een kleine 600 leden. Heel veel jeugdteams, en daarnaast dames, heren- en veteranenteams laten zich zien tijdens zowel veld- als zaalcompetitie onder de vlag van de KNHB, de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. De vereniging heeft twee volledige kunstgrasvelden en één half kunstgrasveld.

Iedereen is welkom

Hockeyvereniging MHC De Westerduiven heeft een modern, eigentijds clubhuis met uitstekende faciliteiten. Op wedstrijddagen is de bar altijd geopend en biedt een ruim en wisselend assortiment. Koffie en thee met ‘iets erbij’, lunchsnacks en van alles voor de jeugd. Het clubhuis is een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen.

SCOOP, het clubblad

Als lid van MHC De Westerduiven ontvang je een keer per zes weken het clubblad ‘Scoop’ digitaal. In de Scoop staat informatie over het wedstrijdprogramma, verslagen, achtergrondinformatie, bardiensten en een woordje van de voorzitter.

Naast het clubblad bevat onze website ook veel actuele informatie, met name ook in het (besloten) ledengedeelte.

Informatie voor jou ...

Er is een speciaal informatieboekje over MHC De Westerduiven met achtergrondinformatie over de club en veel praktische handreikingen voor (nieuwe) leden. Klik op bovenstaande afbeelding om het PDF-bestand te open (in een nieuw venster) en eventueel te downloaden.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Adrijana van Eek via (06) 24716412 of stuur een e-mail naar [email protected].

Clubhuis
 Horsterpark
 Westsingel 33
 6921 RX Duiven
 (0316) 266184
routebeschrijving »
Correspondentieadres
M.H.C. De Westerduiven
Afd Secretariaat
Westsingel 33
6921 RX Duiven
[email protected]