Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Belangrijk

Senioren mogen weer beginnen!

Nieuws afbeelding 11-5-2020 We zijn heel blij te mogen melden dat ook de Westerduiven senioren per 12 mei weer het veld op mogen! Lees aub aandachtig informatie hieronder en het bijgesloten protocol.

De toestemming om te beginnen geldt specifiek voor trainingen, niet voor wedstrijden, toernooien of andere activiteiten. Net als bij de jeugdgroepen zijn ook deze trainingen alleen mogelijk wanneer iedereen zich aan afspraken houdt. 

NOC*NSF, de KNHB hebben het algemeen sportprotocol zoals dat eerder is opgesteld voor kinderen tot en met 12 jaar en jongeren van 13 tot en met 18 jaar aangepast naar een versie waarin ook de senioren zijn opgenomen. In de bijlage vind je de Westerduiven protocol die gebaseerd is op het bovengenoemde protocol.

In de basis gelden voor 18+ dezelfde regels als voor de groep 13 t/m 18 jaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: trainen met beperkt aantal personen en begeleiders op het veld (max 20 personen), te allen tijde 1,5 meter afstand houden en regels met betrekking tot gebruik van materialen.
 
De bestaande maatregelen met betrekking tot de jeugd zoals voorafgaand aan 29 april aangekondigd, blijven onveranderd bestaan. Dat betekent onder andere dat de clubhuizen gesloten blijven en dat het  alleen mogelijk is op de club te trainen. 

We weten dat jullie uitkeken om te mogen beginnen en wensen jullie allemaal heel veel plezier op het veld! 
 
Bijlage Coronaprotocol Westerduiven update 9-5 versie 2.0.docx