Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Club van 100 & Club van 25

Club van 100 - Scorebord

Nieuws afbeelding 31-8-2020


 

 

Beste Leden van MHC WesterDuiven,

 

Binnenkort zal het nieuwe waterveld feestelijk geopend worden. We hebben gehoord dat een het veld nog niet is voorzien van een scorebord zoals op veld 1.

 

Daarom willen we met de club van 100 de € 4000 ,- nodig voor een dergelijk bord bij elkaar brengen.

 

Hiervoor gaan we teams, ouders, coaches en de huidige leden van de club van 100 benaderen. Het zal niet vanzelf gaan maar het zou toch fantastisch zijn als we dit spik splinter nieuwe veld kunnen voorzien van een passend score bord. Een hele grote punt op de spreekwoordelijke "i". 

 

De club van 100 is een club van leden die de club een warm hart toe draagt en dit uit door een storting van 100 euro. Met behulp van deze pot kunnen er voor de club wensen worden ingevuld die niet op de begroting passen maar voor de club wel heel fijn zijn. Zo heeft de club in het verleden goals, scheidingstouwen, een blad blazer en terras verlichting mogelijk gemaakt.

 

Ben jij ook enthousiast over het idee van een scorebord op veld 2 en wil je meehelpen om dit doel te realiseren, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de club van 100. Je zult een tikkie ontvangen voor € 100,- , je naam zal worden bijgeschreven op het "Club van 100"  bord in de kantine en je zal met een tevreden blik naar het scorebord op veld 2 kijken elke keer als je er speelt of in het zonnetje leunend op het hek naar een wedstrijd staat te kijken.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Club van 100 - [email protected]

Derk van Heek

Alex Sons

 

 

p.s. De aanschaf van het bord vindt plaats in nauwe samenwerking met het bestuur.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Westsingel 33
6921 RX Duiven
0316-266184

Postadres
Westsingel 33
6921 RX Duiven