Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Mededelingen

Zaalhockey (1)

Nieuws afbeelding 30-11-2021
De maatregelen hebben grote gevolgen voor het zaalhockey. We hebben besloten dat we alles op alles zetten om het zaalhockey door te laten gaan en de AirDome proberen zoveel mogelijk te benutten. We volgen hierin de lijn van de KNHB. Dat vergt niet alleen veel extra inzet van degenen die het organiseren maar ook van alle leden.

Zaalwedstrijden: De KNHB is bezig om het wedstrijdschema waar nodig aan te passen in het bijzonder voor wedstrijden die na 17.00 gepland staan of om 17.00 nog niet uitgespeeld zijn. Dat kan betekenen dat het wedstrijdschema voor sommige teams aangepast kan gaan worden, zowel de starttijd als de datum.

Zaaltrainingen: De JJ & D-teams krijgen voor 17.00 uur training.
De trainingstijden & trainers staan vermeldt in de Lisa App en op de site klik hier.

Voor de andere teams worden m.n. trainingstijden in het weekend aangeboden. Dit is alleen mogelijk wanneer er geen wedstrijden zijn. Dat betekent dat het zeer beperkt is.

Voor aankomend weekend (Week 48, 4 & 5 dec) ziet het trainingsschema er als volgt uit: klik hier.

Voor de overige weekenden, 11 & 12 // 18 & 19 dec, zullen we een overzicht maken. Meer hierover, volgt later.

Tenslotte, vragen we begrip en medewerking van alle leden en ouders om ondanks alles het zaalhockeyseizoen mogelijk te maken. Het vraagt van iedereen niet alleen extra veel inzet maar ook flexibiliteit en begrip! Als iedereen zijn uiterste best doet, is het mogelijk te trainen en wedstrijden te spelen.