Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Mededelingen

Beëindiging Lidmaatschap vóór 1 juni

Nieuws afbeelding 11-5-2022
We gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen veel plezier heeft bij onze vereniging en dus nog jaren lang wil blijven genieten van dit gezellige spelletje en de fijne sfeer langs de lijn.

Maar mocht je toch anders besluiten, dan willen wij je er graag nog even aan herinneren dat conform de statuten van de vereniging het opzeggen van het lidmaatschap vóór 1 juni a.s. moet gebeuren.

Opzeggen van het lidmaatschap kan per mail naar [email protected] en/ of [email protected] of per post (p/a: ledenadministratie, MHC De Westerduiven, Dennenlaan 4 6921 XP Duiven).

Indien je op 1 juni nog ingeschreven staat als lid, betekent het automatisch dat je aangeeft lid te willen blijven voor het seizoen 2022-2023 en je dus ook een contributieverplichting heeft voor het gehele nieuwe seizoen.

We hopen dat iedereen onze vereniging een warm hart toedraagt, dat je nog jaren lang actief wilt blijven. We hopen dat iedereen blijft natuurlijk....

Zijn er toch nog twijfels, neem dan contact op met onze Technische Commissie via [email protected]. Zij staan iedereen graag te woord om de persoonlijk situatie bespreken.

Technische Commissie