DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 

Allemanstoernooi voor iedereen!

Belangrijk Nieuws afbeelding

22-4Het balletje voor de 25e editie van het Westerduivense Allemanstoernooi is op een datum gerold: zaterdag 24 juni 2023, is het zo ver. Meld je daarom vanaf 1 mei aan voor het leukste en gezelligste toernooi van het jaar – jong en oud, ervaren of onervaren: tantes, ooms, vrienden, vriendinnen, oma’s en opa’s en buren of collega’s: iedereen is welkom.   Zoals elk jaar wordt er door W

Lees verder

Slotdag Jongste Jeugd: 17 juni

Mededelingen Nieuws afbeelding

17-3Na de laatste competitiedag zal dit jaar het seizoen worden afgesloten met een Slotdag voor de Jongste Jeugd op zaterdag 17 juni.

Deze jaarlijks afsluitende Slotdag is een door de KNHB geïnitieerde toernooi dag en is dan ook een officiële speeldag. Het is een gezellige dag in de vorm van een toernooi (9.00-15.00 uur).
Hou deze dag dus vrij!!
De uitnodig

Lees verder

2de Pinksterdag géén training!

Mededelingen Nieuws afbeelding

22-5 Op Eerste en Tweede Pinksterdag, is de vereniging gesloten en zijn er géén trainingen of oefenwedstrijden mogelijk.

We wensen iedereen fijne Pinksterdagen.

Lees verder

Beëindiging lidmaatschap vóór 1 juni

Mededelingen Nieuws afbeelding

4-4 We gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen veel plezier heeft bij onze vereniging en dus nog jaren lang wil blijven genieten van dit gezellige spelletje en de fijne sfeer langs de lijn.
Maar mocht je toch anders besluiten, dan willen wij je er graag nog even aan herinneren da

Lees verder

Kaartverkoop Pro League gestart (Bron: KNHB)

Mededelingen Nieuws afbeelding

23-3 De kaartverkoop voor de heerlijke FIH Pro League-maand juni is vrijdagochtend van start gegaan. In die maand komen de twee Oranje-teams in Eindhoven en Amsterdam in totaal elk acht keer in actie. De kaarten zijn te koop via fihproleague.nl.
Oranje Dames In dit vierde seizoen van de FI

Lees verder