Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Mededelingen

Nieuwe wedstrijdshirts zijn vanaf vandaag (12:00 uur) bij Intersport Megastore Four Seasons op te halen

Nieuws afbeelding 6-9-2020

Correctie op online bestellingen via Intersport app, zie rode tekst in bericht hieronder.

Beste leden,


Vanaf vandaag, zondag 6 september 12:00 uur, zijn de wedstrijdshirts op te halen bij Intersport Megastore Four Seasons in Duiven. Het is de bedoeling dat elk lid persoonlijk zijn/haar shirt ophaalt en dit ter plaatse laat aftekenen. Dit is overeenkomstig de sponsorovereenkomst tussen MHC De Westerduiven, Reece en Intersport Megastore Four Seasons.

Leden krijgen de komende 4 jaar elk seizoen een shirt in bruikleen, einde van het seizoen worden de bestaande teamtassen met de nieuwe shirts weer door de coaches ingeleverd.

De coaches worden gevraagd volgende week zaterdag of zondag de oude shirts met vermelding om welk team het gaat, in een plastic tas af te geven in de wedstrijdcounter. In de bestaande teamtas kunnen vervolgens de nieuwe shirts gezamenlijk worden bewaard. Ook adviseren we de shirts om beurten door teamleden/ouders te laten wassen en zo de teamtas compleet te houden.

Op het einde van dit seizoen is alles dan nog bij elkaar en kan de teamtas met shirts, zo worden afgegeven op de vereniging.

Shirts met rugnummers voor H1 en D1, zijn nog niet gereed.
Deze teams krijgen later deze week bericht om de shirts op te halen.

Nieuwe wedstrijdbroekjes en -rokjes zijn weer voorradig bij Intersport Megastore Four Seasons. Nieuwe sokken, met clublogo, worden elk moment in de winkel verwacht.

Bestellingen kunnen worden gedaan online via de INTERSPORT VIP APP in de Play Store en App Store te downloaden. Vul je gegevens in en selecteer Westerduiven. Deze app laat je zien in de winkel en levert je dan direct korting op. Binnenkort kunnen er ook online bestellingen bij Intersport Megastore Four Seasons gedaan worden via de Westerduiven site (via ledenwebshop). Daar volgt later nog informatie over.  Voor Westerduiven levert het bestellen via de ledenwebshop aan einde van het jaar een kickback op voor onze vereniging.

Als teams zelf trainingspakken/ truien o.i.d. willen aanschaffen, is dat bij Intersport Megastore Four Seasons ook voordelig. 20% Korting als het via de vereniging of sponsor wordt gekocht.

Het logo van MHC De Westerduiven mag alleen gedrukt worden op Reece kleding, die is aangeschaft bij Intersport Megastore Four Seasons of via de webwinkel van Reece.

Met vriendelijke groet, mede namens de sponsorcommissie,

Emiel Cellamare,
voorzitter MHC De Westerduiven