Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Belangrijk

Save the date! 4 september Allemans!

Nieuws afbeelding 6-6-2021

Save the date! 4 september Allemans!

We gaan ervoor! De verwachting is dat we vanaf 1 september geen beperkingen meer hebben en dus gaan we eindelijke ons beroemde Allemanstoernooi houden. Tevens vieren we ons 30 jarig bestaan en de seizoensopening.

 

Voor wie het Allemanstoernooi (nog) niet kent: Het is een jaarlijks terugkerend hockey toernooi waarbij gemixte teams zich kunnen inschrijven. Van jong tot oud, familie vs vriendenteams, alles kan! Er wordt 8 tegen 8 gespeeld op een half veld.

Enige voorwaarde bij de inschrijving: de helft van het team dient lid, oud-lid of familie van een lid te zijn. Na afloop van het hockeyen is er een grote BBQ en een wellicht nog grotere afterparty!

 

Aan alles is en wordt gedacht. Desnoods gaan en kunnen we iedereen testen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig op de club kan zijn.

 

Dus, zet 4 september vast, ga teams vormen en houdt de website, mail en/of de Lisa-app in de gaten voor de inschrijfdatum!

 

Lijkt het jou leuk om te helpen bij de organisatie van het grootste evenement van De Westerduiven?

Stuur dan een mailtje naar [email protected] of spreek Kevin Heerink aan!

 

Met vriendelijke groeten,

Organisatie Allemanstoernooi

Reacties

Kristen Binnendijk

6-6-2021 @ 19:50:57 |Dit is het laatste weekend van de schoolvakantie, we vinden het jammer dat we dan niet aanwezig kunnen zijn :(

Reageer op het nieuws

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Westsingel 33
6921 RX Duiven
0316-266184
KVK 40124461

Postadres
Westsingel 33
6921 RX Duiven