Nieuwsbericht
DJI0001stitch.jpeg DJI0002.jpeg westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Bestuursmededeling

Het Coronatoegangsbewijs op MHC de Westerduiven & de AirDome

Nieuws afbeelding 10-12-2021 Voor het zaalhockeyen in de AirDome Duiven (blaashal Westerduiven) gelden in coronatijd helaas een aantal beperkende regels. De regels zijn uitvoering van de landelijke maatregelen en instructies van de KNHB.

Looproute.
Je kunt, na je fiets/ auto te hebben geparkeerd, via de grote poort het complex op, gaat vervolgens door de zijdeur het clubhuis in, wordt daar gecontroleerd op je QR- code en ID. Vervolgens kun je verder in clubhuis, kleedkamers en AirDome aan de gang gaan.

Wie wel en wie niet?
Toegang op het complex is alleen voor spelers, begeleiders, scheidsrechters en officials. Geen publiek. Als norm van de KNHB geldt dat er per team maximaal 5 begeleiders/rij ouders mee mogen.

Controle.
Je wordt gecontroleerd op QR- code en ID.
Na een positieve controle krijg je een stempel op je hand.

Clubhuis en horecadeel.
In het clubhuis gelden de horecaregels.
Volg de aangegeven routes en denk aan de basisregels:
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Was vaak en goed je handen, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
  • Houd 1,5 meter afstand. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot elkaar en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden. Jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.In ruimten waar een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht is, is het dragen van een mondkapje verplicht wanneer men zich gaat verplaatsen. De 1,5 m is niet verplicht als dit de sportbeoefening in de weg staat.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht


Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Westsingel 33
6921 RX Duiven
0316-266184
KVK 40124461

Postadres
Westsingel 33
6921 RX Duiven