Nieuwsbericht
westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Toernooien

Inschrijving Glow in the Dark toernooi geopend!

Nieuws afbeelding 14-11-2023

🌟🏑 Betreed de magische wereld van Glow in the Dark Hockey en laat het licht van jouw spel schitteren op 9 december 2023! Na het overweldigende succes van de eerste editie, nodigen we je uit om opnieuw deel te nemen aan dit betoverende toernooi waar sport en schittering samenkomen.


🎉 Verwacht een avond vol spanning en fluorescerende fun terwijl het hockeyveld transformeert in een kleurrijk schouwspel. Laat je creativiteit de vrije loop met glow-in-the-dark outfits, terwijl je met je team de strijd aangaat onder de betoverende gloed van blacklights.


🌈 Of je nu een doorgewinterde hockeyliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, het Glow in the Dark Hockey Toernooi is dé plek waar sport en spektakel samenkomen. Trommel je vrienden op, smeer je in met glow-in-the-dark verf, en bereid je voor op een avond die je nog lang zal bijblijven.


✨ Mis deze kans niet om te stralen op het hockeyveld en deel te nemen aan een evenement dat uniek is! Zet 9 december 2023 in je agenda, want deze avond belooft een lumineuze ervaring te worden die je niet snel zult vergeten!



Aanmelden kan via de onderstaande link:

https://forms.gle/5LQP8z2aiEi9LHwX6


Aanmelden geldt alleen voor de jeugdteams en DO25 teams. Introducees zijn welkom!


See you in the Dark!


Organisatie Glow in the Dark Toernooi

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws