Nieuwsbericht
westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 
Belangrijk

Allemanstoernooi 2024 (22 juni)

Nieuws afbeelding 29-3-2024 Ja het is over een kleine 3 maanden weer zover: het Allemanstoernooi 2024! Zaterdag 22 juni, is de dag dat wij het seizoen weer traditie getrouw gaan afsluiten met het gezelligste toernooi van het jaar. Meld je daarom vanaf 1 mei aan voor het leukste en gezelligste toernooi van het jaar – jong en oud, ervaren of onervaren: tantes, ooms, vrienden, vriendinnen, oma’s en opa’s en buren of collega’s: iedereen is welkom.
 
Zoals elk jaar wordt er door Westerduiven het Allemanstoernooi georganiseerd. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie weer met familie en vrienden een team samenstellen en daarmee hopen we wederom op een groot aantal gezellige en sportieve teams.
 
Zolang jij een team hebt van minimaal 10 personen (waarvan de helft (oud)lid óf familie van een lid is), kan je meedoen! Niet iedereen hoeft dus lid te zijn van de club: nodig daarom familie, buren, vrienden of collega’s óók uit. Ze zijn van harte welkom om kennis te maken met onze leuke sport en gezellige vereniging.
 
Bij het allemanstoernooi is er een competitieve poule en een familie poule. Je speelt in een van de twee poules verschillende wedstrijden (8 tegen 8) van 15 minuten op een half veld. Word jij met jouw team poulewinnaar? Dan mag je door naar de halve finale, en wellicht zelfs de finale! Uiteindelijk mogen de winnaars van zowel de competitieve poule als de familie poule een felbegeerde trofee voor een jaar mee naar huis nemen. Er is niet alleen voor de finale-winnaars een prijs, maar ook voor het team dat zich het meest uitleeft op een team outfit. Laat daarom je creatieve geest losgaan op een leuke teamnaam en bijpassende outfit!
 
Naast de hockey wedstrijdjes is er op het Allemanstoernooi van alles te beleven: de muziek staat de hele dag aan, er zijn volop hapjes en drankjes te krijgen en we eindigen het toernooi met een heerlijke BBQ en een live DJ! De BBQ na het toernooi is niet verplicht. Kan je overdag niet meespelen, maar vind je het wel gezellig om te komen barbecueën? Geen probleem: je kan je ook alleen voor de BBQ aanmelden!
 
Kortom hier wil je bijzijn, stel dus snel je dreamteam samen en schrijf je in. Je kunt je team inschrijven vanaf woensdag 1 mei 2024 na 20.00 uur. Wees er optijd bij want vol is vol. De inschrijvings mogelijkheid sluit pas op 21 mei 2024. Aanmelden kan via: www.allemanstoernooi.nl/registratie
 
Praktische informatie
Datum: zaterdag 22 juni 2024
Locatie: MHC de Westerduiven
Tijd wedstrijden 10.00-17.00 uur
BBQ +/- 17.30 uur
Kosten: nog niet definitief bekend