Agenda item
westerduiven-guinness-worldrecord-team.jpg
 

Deadline afmelden zaalhockey - jeugd

woensdag 18 september 2024   |   18:00 - 00:00   |   Geen locatie ingevoerd

Ook dit seizoen wordt er in de winter zaalhockey gespeeld. Alle teams vanaf de O10-teams zullen deelnemen aan de competitie. De O9-teams gaan alleen trainen in de zaal.

Deelname
Omdat zaalhockey leuk en leerzaam is, verwachten wij dat alle jeugdleden gaan deelnemen aan het zaalhockey. Voor de jongste jeugd en junioren geldt daarom: ik doe mee, tenzij ik mij afmeld. Dit is ook administratief en logistiek makkelijker uit te voeren.

Afmelden geldt alleen als dit naar het mailadres [email protected] is gestuurd. Geef bij het afmelden de naam van de speler en het veldteam door. U krijgt een bevestiging van de afmelding.

Let op!
Omdat de teams binnenkort definitief opgegeven moeten worden bij de bond, is enige haast geboden. Uiterlijk woensdag 18 september moet bekend zijn wie gaan zaalhockeyen. Stuur dus een eventuele afmelding vóór die datum.

De contributie voor het zaalhockey is dit seizoen €85 per jeugdlid. De O9-teams betalen €40.

De zaaltrainingen starten de eerste week van december. Er wordt één keer per week getraind in Sports Planet in Westervoort. De competitie start in het weekend van 7/8 december en eindigt in het weekend van 15/16 februari.